Munkánk során minden esetben a tökéletes használati és esztétikai élményre helyezzük a hangsúlyt. Nemcsak saját műtővel rendelkezünk, de az állandó szájsebész szakorvos mellett fogtechnikus kollégáinkkal is a helyszínen konzultálhat.

Foghiány pótlása beültetéssel

Ügyfelünk a bal oldali fölső kettes metszőfoga elvesztésének pótlására érkezett.

A pótolt tag mind formájában, mind árnyalatában tökéletesen illeszkedik a fogsorba. Páciensünk teljes funkcionalitásról és kényelmes használatról számolt be.

Fogszabályozás fogeltávolítással és fogpótlással

Ügyfelünk egymásra nőtt, folyamatos tisztítási, esztétikai és funkcionális problémákat okozó fogak kezelésére érkezett. A fogszabályozás mellett szükség volt a ránőtt fog eltávolítására is.

A műtétet, a fogszabályzást és a fogpótlást követően a pótolt tag nemcsak megszólalásig hasonlít az eredetire, de esztétikailag és rágáskor is tökéletes élményt nyújt.

Több fog pótlása beültetéssel

Ügyfelünk a jobb oldali felső őrlőfogainak teljes hiánya miatt érkezett. A konzultáció során két teherhordó implantátum beültetését javasoltuk.

A műtét fájdalmmentes volt. Az elkészült rágófogak tökéletesen funkcionálnak, és helyszíni fogtechnikus kollégáink segítségével teljesen élethűek mind formában, mind színben.

We hope to welcome you as our patient in the near future

Our aim was not only to provide the best technical and professional background, but also to create a pleasant atmosphere.

You never have to be waiting for treatments

We welcome our patients after pre-arranged appointment to shorten the often long and inconvenient waiting time.

Book an appointment

If you wish to book an appointment click here!
ZSUZSANNA Bóné

Book NOW
Book NOW